КЛУБ - РЕСТОРАНТ MOTTO

КЛУБ - РЕСТОРАНТ MOTTO

ул. Аксаков 18
София,
България
23.3301467
42.6936443
UserLikes
Име: КЛУБ - РЕСТОРАНТ MOTTO
Адрес: София, ул. Аксаков 18
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.motto-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Ресторанти
Дейност:

Мото клуб ресторант

Ключови думи: motto club, мото клуб ресторант, клуб ресторант motto, клуб мото, клуб мотто

За нас

ITS JUST YOUR MOTTO


Това е градът, в който живея. Аз пиша неговата история, той разказва за моите срещи. В моя град има хора и места.


Обичам да съм там където се случва живота. Искам да срещам хората, които се забавляват. Разговорите, филмите, книгите, любовта и музиката, приятен разговор, флирт или усещане за уют. Това е мястото, на което искам да бъда. Това е пространството, което ме вдъхновява и ме връща отново там, където съм сред приятели. Приятелите, с които споделям живота си. Интересен събеседник, историите, които се раждат пред очите ми. Удоволствие и споделено щастие - това откривам тук, в клуб Мотто. Музиката, която харесвам, миговете сред приятели споделени с елегантно меню и великолепни напитки.


Клуб Мотто е атмосферата, която описва моя град - градът, в който искам да живея, мисля, чувствам, да се забавлявам и да споделям емоциите на пространството, което ме вдъхновява.


Ако търсите идеално място за релакс след края на работния ден, да се откажете от условностите и да се отпуснете в приятна обстановка, тогава заповядайте в градината на Motto Club. Мястото е подходящо и за пушачи, остъклено и топло. Ще приюти вас и приятелите ви за обяд или вечеря, с уникално меню и стилен интериор. Motto Club - градина ще остави у вас усещането за пълен комфорт на всичките ви сетива!





 

Открийте ни в Google+