КОМПЛЕКС ЕЗЕРОТО

КОМПЛЕКС ЕЗЕРОТО

Околовръстен път - Суходол (до язовира)
София,
България
23.3190954
42.6390701
UserLikes
Име: КОМПЛЕКС ЕЗЕРОТО
Адрес: София, Околовръстен път - Суходол (до язовира)
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.ezeroto.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Ресторанти
Дейност:

Хотел - ресторант

Ключови думи: комплекс езерото, ресторант градина езерото, ресторант, ресторантьорство, хотел

За нас

КОМПЛЕКС ЕЗЕРОТО


На самия бряг на Суходолското езеро се намира ресторант - градина ЕЗЕРОТО, където основно правило е, че клиента трябва да се чувства комфортно, да получава перфектно обслужване и добро настраение. Идеалното съчетание на красива природа, изискана атмосфера и отлична кухня, обслужване на високо ниво, доставя удоволствие на всеки посетител.


Комплекс ЕЗЕРОТО е с над 20 годишна традиция и наскоро изцяло обновен.В уютна обстановка и приятна атмосфера Ние предлагаме на своите гости хотелска част, ресторант и прекрасна градина.


Ресторантът на комплекс ЕЗЕРОТО предлага на своите гости два салона - с лек и ненатрапчив френски стил и авангарден ориенталски, които задоволяват вкуса и на най - взискателните клиенти. Ресторантът разполага с 100 места, което създава изключително удобство за организиране както на бизнес срещи, изискани коктейли, сватбени тържества и фирмени партита, така и на семейни обеди и вечери. На любителите на природата предлагаме чудесна градина със 70 места и изглед към Суходолското езеро. Несравнимата гледка прави градината предпочитано за отмора през летните месеци.


Почувствайте се специални!





 

Открийте ни в Google+