жк. Младост 2, бл. 218 А
София,
България
23.369451
42.6431624
UserLikes
Име: МАРМО
Адрес: София, жк. Младост 2, бл. 218 А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.marmo.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Ресторанти
Дейност:

Ресторант

Ключови думи: marmo, wine, food, restaurant, sofia

За нас

Ресторант Мармо е разположен на удобно за достигане място, далеч от шума и забързаността на софийския център.
- Първото, с което Мармо ще ви спечели е невероятното съчетание между модерен дизайнерски интериор и от друга страна невероятната топлина и уют, с които е наситена атмосферата.
- Ресторантът разполага с голям капацитет- състои се от два просторни салона, разположени на два етажа и общо 140 места. А прекрасната градина ще Ви изненада с изобилие от цветя и зеленина,но и ще Ви поглези с модерни разхлаждащи системи.. -

- Елегантната и в същото време непринудена обстановка, допълнена от фона на релаксираща музика, прави Мармо подходящ за срещи и събития както от делови, така и от неформален или романтичен характер.
- Голямата му площ го прави подходящ и за по-мащабни мероприятия- фирмени партита, сватби и други тържества.
- Персоналът се състои от много добре обучени
МАРМО
професионалисти, които ще съдействат за насладата от престоя ви в заведението с любезното си и ненатрапчиво присъствие.
- За кулинарните предимства на Мармо ще се уверите сами. Менюто е богато, съобразено с най- новите тенденции, но включва и блюда от традиционната българска кухня. Главният готвач и доказал се професионалист ще поглези вкусовите ви сетива с пъстрата гама ястия от световната кухня.Тук можеш да хапнеш модерното и наложилото се суши,а за любителите на морски дарове Мармо предлага богато разнообразие на средиземноморска и черноморска риба.
- Удоволствието не би било пълно ако не беше налице и богатата винена листа, с която ще ви изненада Мармо, както и разнообразните и изключително вкусни десерти, на които никой не би устоял. За сладките изкушения се грижи професионален сладкар, който приготвя чудесни торти, включително и по поръчка, за празници и рождени дни.
 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+