ул. България 3
Добрич,
България
27.8275795
43.5677479
UserLikes
Име: РЕСТОРАНТ ТАЛАНТИ
Адрес: Добрич, ул. България 3
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://hrcacademy.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Ресторанти
Дейност:

Ресторант - интернационалната кухня и сладки изкушения.

Ключови думи: culinary academy, hrc, hrc international, international college albena, bulgaria

За нас

Ресторант Talents в Кулинарна Академия HRC

В съответствие с цялостната концепция на Кулинарна Академия HRC да осигурява най-добрата среда за обучение на своите студенти, нашият учебен ресторант „Talents” предлага подбрани ястия от интернационалната кухня и сладки изкушения от различни краища на света, сервирани в неповторима и елегантна обстановка. „Talents”, което в превод означава „Таланти”, дава възможност на студентите последен курс в Академията да придобият реален опит в професионално оборудван ресторант под стриктното ръководство на техните преподаватели.

Менюто на ресторант "Talents" се развива непрекъснато, дава
РЕСТОРАНТ ТАЛАНТИ
йки възможност на студентите да изявят своите кулинарни умения пред гостите. Комбинирайки съставки от различни краища на света с наличните тук сезонни продукти, ястията в ресторант "Talents" представляват изтънчено въплъщение на кулинарното изкуство.

Учебен ресторант "Talents" предлага истинско кулинарно пътешествие, допълвано от възможността да наблюдавате как студентите приготвят вечерята ви, благодарение на откритата за погледа на гостите кухня.

Ресторант "Talents" е отворен за посещения от Понеделник до Петък, в следните часове:

Сладки и лек обяд: 9:30 - 15:00 часа
Вечеря: 18:30 - 22:00 часа

Независимо от
РЕСТОРАНТ ТАЛАНТИ
вида на вашия личен или професионален повод, ресторант "Talents" ви предлага изключителни условия за осъществяването му. Освен 50 места за гости, можем да ви предложим и нашата изба, както и демонстрационна зала със 75 места за ваши професионални събития.

Екипът на ресторант "Talents" ви очаква с удоволствие.За резервация и информация можете да позвъните на тел: 0885 398 667 или да пишете на: talents@hrcacademy.com

“Сладкиши, торти и кексове по ваш вкус”
Прясно изпечени сладкиши, приготвени за вас в ресторант "Talents". Всички сладки изкушения могат да се поръчват и доставят. Моля, разгледайте нашето меню за дома.



 
Открийте ни в Google+